Anwendung

Kakelfärg - keramiska ytor som nya! 🔧

Fliesenlack - Keramikoberflächen wie neu! 🔧

Kakelfärg är en produkt som gör att du kan ge ny glans till kaklade ytor i ditt hem. Här är några situationer där användningen verkligen kan vara praktisk.


Har du någonsin hört talas om kakelfärg? Det är en produkt som låter dig förnya slitna plattor för att ge en touch av fräschör till miljön utan att spendera en förmögenhet. Men för att uppnå bra resultat är det nödvändigt att alltid sträva efter kvalitet.


Typer för användning av kakelfärg

Kakelfärg kan komma till nytta vid olika tillfällen, speciellt när man målar väggbeklädnader i badrum som kommer att behöva förnyas med tiden på grund av att färgen går ur stil. Tecken på slitage kan snabbt uppstå på kakel, speciellt på golv. Detta lack kan dock även användas för att blåsa nytt liv i köksplattor – som tenderar att repa, nappa och tappa sin lyster.


En annan intressant tillämpning är reparation av golv med slitna och missfärgade kakel på balkonger, terrasser, verandor eller i garage, källare och trapphus.

Dessutom kan väder- och temperaturförändringar orsaka många problem för gångvägar utomhus som kan fixas med ett nytt lager färg.


Vill du försköna ditt hem? Ta en titt på vårt utbud av högkvalitativa kakelfärger! I över 200 RAL-färger.

Observera även applikationsanmärkningarna.

Läs nästa

Wie Sie am besten Ihr Auto lackieren - So geht's richtig! 🚗
Wie Sie Ihre Badewanne neu lackieren - bestes Ergebnis! 🛀🏻

Lämna en kommentar

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.