FÄRGLEJON: Ett nytt utseende och en liten insikt

FARBENLÖWE: Ein neuer Autritt und ein kleiner Einblick

Det är klart! Lagom till årsskiftet presenterar vi vår nya hemsida.

Vi vill öka kundupplevelsen med en modern och minimalistisk design. Vi fokuserade på innehåll och användarvänlighet.

Vi vill förmedla kunskap och information till kunden så enkelt som möjligt. På så sätt kan vi spara tid och föra över mervärdet till kunden.
På startsidan visas varje privat slutanvändare valet av substrat. Med bara några klick kan kunden se de produkter som efterfrågas.
Under "Instruktioner" hittar kunden en enkel förklaring för varje produktkategori som förklarar applikationen i en sammanfattad form. Vi har analyserat mer än 1000 förfrågningar från kunder för att konstruera texten på ett sådant sätt att ytterligare förfrågningar undviks.
Vi publicerar även bilder från andra kunder som visar hur produkterna ser ut bearbetade för att öka förtroendet.

Från och med den 1 januari 2019 utökar vi vårt säljteam i Hamburg och fokuserar på tillväxt. I kategorin "B2B" vänder vi oss nu till industriella slutanvändare, som vi vill övertyga om möjligheten till automatiserad shopping hos FARBENLÖWE. Många företag är inte medvetna om att digitalisering, automatisering och artificiell intelligens sparar mycket tid och pengar för företag. Vi vill hjälpa till!

Vi publicerar regelbundet våra egna artiklar från vårt företag under kategorin "Blogg". På så sätt vill vi ge (potentiella) kunder en djupare inblick i vårt företag och skapa mer transparens. Kritik välkomnas!

Ämnet miljö ligger nära många. Så även vi. Det är därför vi ständigt arbetar med ekologiska och moderna förbättringar av våra produkter i vårt eget laboratorium. Vi är också stolta över att kunna meddela att vi i slutet av 2018 fick statliga medel för den ekologiska förbättringen av våra byggfärger (betongfärg, simbassängfärg, etc...). Mer om det i ett annat blogginlägg.

På vår hemsida, under kategorin "Jobb", uppmärksammar vi också att vi kontinuerligt vill utöka vårt säljteam i Hamburg. Titta gärna runt. Kanske känner du någon som känner någon. ;-)

Lycka till!

Finn Fleischer

Läs nästa

2 kommentarer

Anna elisa

Anna elisa

La vernice per piscina vorrei sapere se è clorocaucciu e la scheda tecnica. Grazie

Beate Apelt

Beate Apelt

Ein herzliches Hallo!
Gibt es zu ihren Produkten eine Farbpalette?
Würde gern meine Fußbodenfließen streichen und aus einer Farbpalette die Farben aussuchen.
Liebe Grüße Beate

Lämna en kommentar

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.